Найти на форуме
перший досвід з вейпом — обрав одноразки
-
Хлопці, ніколи не парив, але хочу спробувати. Курити вже не тягне, але хочеться щось легше, без запаху і диму. Думаю почати з одноразок, кажуть — зручно. Знайшов сайт Guru Vape, там їх повно, але не знаю, що вибрати. Хтось теж починав з них?
Я починав точно так само — хотів щось легке, без зобов’язань, щоб спробувати і не витрачати купу грошей одразу. І для цього одноразки в Guru Vape — ідеальний варіант.
Перше, що кайф — це зручність. Замовив на сайті, обрав кілька різних смаків: Elfbar, Frunk і Waka. Порахував, що це дешевше, ніж кожного разу брати сигарети — і без запаху на одязі, і дихати легше стало вже за тиждень.
Я брав такі:
Frunk Lemon Lime — як Спрайт, але без газу
Waka Ice Cola — дуже реалістичний смак, освіжає
Elfbar Strawberry Banana — солоденький, але не нудотний
Щодо самого магазину: Guru Vape реально порадував. Упаковано чітко, доставка швидка, сапорт відповідає — видно, що вони не просто “барахолка”, а реально розуміються в темі.
Плюс, якщо не знаєш, що взяти — вони можуть підказати. Я писав їм у чат прямо на сайті, відповіли протягом 10 хвилин, допомогли підібрати по смаку й міцності.
Зараз думаю вже брати под-систему, але старт з одноразок — був максимально вдалий. І в Guru Vape все без кидалова, тому рекомендую. Якщо тільки починаєш — це найкращий спосіб зрозуміти, що тобі заходить.Сообщение отредактировал MegaSlothX 10 июля 2025 - 23:3410 июля 2025 - 23:33 / #1