Среда, 7 октября
 85.71   96.03 
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
18+
Найти на форуме

шукаю адекватны новини

1. Оффлайн

OleGus12

Посетители

Усім привіт. Підкажіть будласка, де можно знайти нормальні новини без води, по фактам так сказати. Может хто знає?
    Сегодня, 16:50 / #1
  2. Оффлайн

Senka94

Посетители

Зазвичай я звертаю увагу на новини, які не зникають з інформаційного поля після одного дня. Якщо одна й та сама тема постійно повертається в різних повідомленнях, мені цікаво зрозуміти, що за нею стоїть і чому вона залишається актуальною. Для цього я почав час від часу переглядати розділ тенденцій на «ФАКТі». Там я знаходжу матеріали, пов'язані з важливими процесами в Україні та світі, тому можу вибрати напрям, який мене цікавить саме зараз. Коли хотілося перевірити, які теми зараз найбільше обговорюються, я відкривав Останні тенденції України й переглядав заголовки без поспіху. Потім вибирав одну публікацію та читав її вже повністю, а не обмежувався коротким описом. Такий підхід мені сподобався тим, що дозволяє самому визначати, наскільки глибоко занурюватися в конкретну тему. Якщо питання просте, мені вистачає одного матеріалу, а якщо воно складніше, після читання я вже розумію, що саме потрібно уточнити додатково. Зараз я користуюся цим розділом саме так: іноді заходжу просто переглянути нові теми, а іноді цілеспрямовано шукаю інформацію про певний процес. Для мене це зручніше, ніж намагатися скласти загальну картину з великої кількості коротких повідомлень, які часто не дають достатньо контексту.
    Сегодня, 17:08 / #2