лазерний далекомір
-
Нещодавно зіткнувся з необхідністю робити багато замірів у приміщенні, і звичайною рулеткою це займає чимало часу. Думаю придбати компактний прилад для швидкого визначення відстаней, але не знаю, наскільки важливі додаткові функції на кшталт розрахунку площі. На що ви звертали б увагу під час вибору?Сегодня, 19:58 / #1
-
З інструментами я зазвичай не поспішаю, особливо коли йдеться про вимірювальну техніку, адже від точності часто залежить увесь подальший результат роботи. Нещодавно мені потрібно було зробити заміри в кількох кімнатах перед встановленням меблів, і я вирішив замінити звичайну рулетку на лазерний прилад. Під час пошуку натрапив на https://boschprotools.com.ua/yzmerytelnaya-tekhnyka/dalnomery-%28lazernye-dalnomery%29 та почав підбирати модель під свої завдання. На сторінці є різні далекоміри Bosch із робочою відстанню від кількох десятків до 250 метрів, відрізняються вони також точністю, вагою, живленням і набором функцій. Я вирішив не брати надто складний професійний варіант, оскільки для моїх побутових робіт достатньо було швидкого та точного вимірювання відстані. Додатковим плюсом стала можливість у деяких моделей розраховувати площу та об'єм, адже це іноді суттєво економить час. Після отримання приладу одразу випробував його на різних відстанях. Керування виявилося зрозумілим, а результат відображався практично одразу. Особливо сподобалося, що тепер для вимірювання довгої стіни мені не потрібно було кликати когось на допомогу або кілька разів переставляти рулетку. Після завершення робіт переконався, що покупка справді була корисною. Тепер тримаю далекомір серед основних інструментів і використовую щоразу, коли потрібні швидкі та акуратні заміри.Сообщение отредактировал Senka94 Сегодня, 20:11Сегодня, 20:08 / #2