Vavada bonus - hogyan lehet teljesíteni a wageringet?
-
Sziasztok. Kaptam a Vavada bonus-t az első befizetésem után, de kicsit megijedtem a 35-szörös wageringtől. Ez azt jelenti, hogy a bónusz összegét 35-ször kell megforgatnom? Vagy a befizetés + bónusz összegét? És mi számít bele a teljesítésbe? Próbáltam olvasni a feltételeket, de elég zavaros. Ha valaki tud egyszerűen magyarázni, nagyon megköszönném. Előre is köszönöm a segítséget.4 июня 2026 - 15:17 / #1
-
Szia. Teljesen megrtelek, ez minden kezdnek fejtrst okoz. A Vavada bonus wageringje kizrlag a bnusz sszegre vonatkozik, nem a befizetsedre. Vegynk egy pldt: befizetsz 20 eurt, kapsz 20 eur bnuszt. A 35x azt jelenti, hogy 20 x 35 = 700 eur rtkben kell tteket megtenned. Csak a nyergpek szmtanak 100%-ban, a rulett vagy blackjack szinte semennyire. n alacsony ttekkel, 0,20-0,50 eurval szoktam prgetni a Starburstt vagy a Blood Suckerst, mert ezeknek magas az RTP-je. Azt is tartsd szben, hogy a maximlis tt 5 eur, klnben elvesztheted a bnuszt. Ne rohanj, 14 napod van teljesteni. Ha gy rzed, nem megy, rj a supportnak, k is tudnak segteni. A bnuszokkal kapcsolatos rszletes infkat itt tallod: vavada bonus4 июня 2026 - 16:04 / #2